Cím: 8330 Sümeg, Szent István tér 7.
Telefon/fax: (87) 352-983
Honlap: www.sumeg.ferencesek.hu

 

Barsi Balázs atya kéri megértésüket, mivel ő nem fogad e-maileket, csak hangpostát a mobilján (20/947-13-68) és levelet a postacímén (8330 Sümeg, Szent István tér 7.).

Megértésüket köszönjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kedves Testévrek!

 

Tudjátok meg, szeretett testvérek, hogy miként az Úr Krisztus születésének örvendezünk Karácsony ünnepén, úgy Isten irgalmából már most meghirdetjük nektek a Megváltó föltámadásának ünnepét.

 

Hamvazószerda és a negyvennapi szent böjt kezdete február hó 17. napján lesz ebben az évben. A mi urunk Jézus Krisztus feltámadását szent örömben április 4-én ünnepeljük. Az Ő dicsőséges mennybemenetelét május 16-án, Pünkösd ünnepét május hó 23.napján, a legméltóságosabb Oltáriszentség ünnepét pedig június hó 6. napján.

 

Idén november 28-án lesz Ádventnek, a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelének első vasárnapja. Őneki legyen tisztelet és dicsőség mindörökkön-örökké! Amen

 

Szeretettel a sümegi ferencesek

 

 

Kedves Testvérek!

 

Még nem misézhetek a templomunkban csak a szobámban.Gyógyulok és arra már készen vagyok, hogy ünnepnapokon és vasárnapokon elmélkedésemet megosszam veletek. Az újévi beszédem nemsokára elérhető. Áldott új esztendőt kívánok imádsággal: Balázs atya

 

Mostantól már Podcast formában is elérhetőek Balázs atya hétvégi szentbeszédei! iTunes storeban ingyenesen fel lehet rájuk iratkozni!

Androidon is (Podcast Addict)

 

Podcast link

 

Egyéb programokhoz(VLC Player...) pedig az rss link: http://sumeg.ferencesek.hu/rss.xml

 

Bővebb infó és segítség: sumegferencesek@gmail.com

 

 

Templomunk reggel 7 óra és este 7 óra között naponta nyitva van.

 

 

 


 

 

 

Hétfő - Péntek: 8:00

Szombat: 8:00

Vasárnap: 8:00, 10:00

 

Gyóntatás a szentmisék előtt, vasárnap a szentmisék elején, valamint bejelentkezés alapján.

 

Állandó liturgikus programjainkról bővebben itt olvashat.